Bert van Zijtveld en Jan Markink te horen tijdens de Achterhoekse Ondernemersdag


ACHTERHOEK – De Feestfabriek en de Achterhoekse Rabobanken gaan de handen ineen slaan. Op vrijdag 27 november organiseren zij samen de Ondernemersdag Achterhoek. Een werkdag lang radio voor en door ondernemende Achterhoekers. Meeluisteren en -kijken kan die dag van 08.30 tot 17.00 uur via http://www.geluksregio.nl. Al meerdere jaren op rij organiseren Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en Rabobank Graafschap in november de ondernemersavonden. Avonden met interessante sprekers, een hapje, een drankje en netwerken. Dit jaar is het allemaal net even wat anders in verband met de corona maatregelen. Daarom ziet de Ondernemersdag er anders uit. Er wordt een complete werkdag radio gemaakt speciaal voor en door ondernemers.  Niemand minder dan NPO Radio2-dj’s Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof praten deze dag aan elkaar. Het thema van de dag is ‘Achterhoek: ongeluks- of geluksregio’. Dit thema komt op verschillende manieren terug. Er wordt gesproken over het bedrijfsleven, sport en cultuur. Natuurlijk ontbreken ook de muziek en belspelletjes niet.

Met medewerking van onder andere VNO*NCW, Pak An, Talententuin en SMARTHUB, en bekende Berkellandse namen Jan Markink (Gedeputeerde Staten van Gelderland) en Bert van Zijtveld (De Heikamp) Beide Berkellanders zijn die dag te horen tussen 12 en 14 uur. Verder zijn onder andere te gast Mark Boumans (Burgemeester Doetinchem),, Ronnie Degen (De Feestfabriek), Luuk Domhof (De Timp), Hendrik-Jan Lovink (Zwarte Cross) en Hans Martijn Ostendorp (BV De Graafschap).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven