DEO keeper Wart Brinkerhof krijgt 410 strafschoppen voor zijn kiezen

BORCULO – Maar liefst 410 penalty’s kreeg Wart Brinkerhof, keeper van DEO JO19 vandaag voor zijn kiezen. Zaterdagochtend, 21 november, was namelijk de kick-off van de penalty bokaal die in het leven is geroepen als 1 van de onderdelen van de voortzetting op de DEO voetbalclinics in de leeftijdscategorie JO7 t/m JO12. Daarnaast werd er deze training extra aandacht besteed aan de techniek met als doel dat jonge kinderen zich verder kunnen ontwikkelen en steeds nog weer wat beter worden.
“Complimenten van hoofd jeugdopleidingen Marcel Platje aan alle leiders en overige vrijwilligers voor de bereidwilligheid om deze ochtend weer tot een succes te maken. Volgende week weer een vervolg!”. Laat DEO weten. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven