Mondkapjes voor inwoners met een laag inkomen


BERKELLAND – Bent u of kent u iemand in Berkelland met een laag inkomen? De gemeenteraad van Berkelland heeft besloten gratis mondkapjes beschikbaar te stellen voor inwoners met een laag inkomen. De gemeente Berkelland vindt het belangrijk dat iedereen zich kan beschermen door middel van een mondkapje. Zeker nu het aantal besmettingen in Berkelland de laatste tijd erg oploopt. De gemeente begrijpt dat het voor inwoners met een laag inkomen een extra kostenpost is om mondkapjes aan te schaffen. Daarom worden specifiek voor deze groep stoffen mondkapjes beschikbaar gesteld. Hierdoor kan iedereen zich houden aan het dringende advies van de Rijksoverheid om mondkapjes te dragen.

De gratis mondkapjes zijn vanaf woensdag 4 november af te halen. Ze liggen in de Publiekswinkel van het gemeentehuis in Borculo. Ook bij de bibliotheken in de grote kernen (Ruurlo, Borculo, Eibergen en Neede) zijn ze af te halen. Daarnaast zijn er mondkapjes verstrekt aan de voedselbank. De mondkapjes zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Mondkapjes voor inwoners met een laag inkomen”

  1. Beter laat dan nooit en hulde…3 maal hulde aan de Eibergen Twente fans die al eerder vele…..ja vele mondkapjes aan de voedselbank hebben gedoneerd.
    Zo zie je maar weer…..de politiek hobbelt altijd achteraan

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven