Prijzen tuinkeuring Borculo ‘op afstand’ uitgereikt

BORCULO – Jaarlijks worden de tuinen in Borculo gekeurd door keurmeesters van Groei & Bloei, afdeling Berkelland-Haaksbergen. Dit jaar is alles anders dan anders vanwege corona. De keuring verliep anders, maar ook de prijsuitreiking, die helaas niet als gebruikelijk kon plaatsvinden bij café-restaurant Peters. Toch zijn de prijzen uitgereikt. In juli zijn 93 geselecteerde tuinen gekeurd. In augustus vond de tweede keuring plaats. Aan de hand van een aantal criteria zijn de tuinen door verschillende keurders beoordeeld. Hiervan zijn twintig tuinen in verschillende categorieën in aanmerking gekomen voor een prijs.
Met een beperkt aantal keurmeesters kon Groei & Bloei de winnaars van de mooiste tuinen van Borculo feliciteren met het resultaat. Met dank aan Vaste-planten-kwekerij Heutinck kon men ook dit jaar weer de winnaars blij maken met een bijzonder plantassortiment. Dankzij Hoveniersbedrijf Krabbenborg konden de prijzen op veilige afstand worden bezorgd en kon men de mooie planten op voldoende afstand uitzoeken.

De tuinkeuringscommissie bedankt iedereen voor de geweldige inzet in deze bijzondere tijd. De uitslagen zijn te vinden op de website van Groei en Bloei, afdeling Berkelland – Haaksbergen http://www.berkelland.groei.nl

Op de foto Ria Dave, één van de winnaars, krijgt de prijs overhandigd, op afstand.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven