Wessel Bottenberg zorgt ervoor dat groot studentenfeest toch kan doorgaan

EIBERGEN – Dinsdagavond gaan 446 studenten samen op een veilige manier feesten. Niet zoals ze gewend zijn in de sociëteit, maar veilig vanuit 63 studentenhuizen. Eibergenaar Wessel Bottenberg is met zijn bedrijf Feesd Verhuur de onmisbare schakel in dit feest.

Maandagochtend ontvangen de studentenhuizen een Silent disco pakket vanuit de vereniging. In dit pakket, geleverd door Wessel zijn bedrijf,  zitten hoofdtelefoons en een zender. De volgende dag kunnen ze inloggen via een livestream en kan het studentenfeest beginnen, veilig vanuit de eigen huishoudens.

Het feest is dus verspreid over 63 locaties waar de studenten ook allemaal een hoofdtelefoon dragen. Ze feesten dus samen maar ieder apart. Hierdoor voorkomt de vereniging (R.K.S.V. Albertus Magnus) overtreding van de corona maatregelen, geluidsoverlast en eventuele irritaties van buurtbewoners. Zo kunnen de studenten van Albertus toch samen genieten van een feest.

‘Normaal vinden onze verenigingsfeesten plaats in onze eigen sociëteit, genaamd “Ons Eigen Huis”. Nu vindt het feest pas echt een keer helemaal vanuit “Ons Eigen Huis” plaats,’ aldus Ruben van Rossem, bestuurslid van de vereniging.

Via Snapchat, Instagram en beeldbellen kunnen de studenten contact met elkaar hebben en de ervaring met elkaar delen. Het bestuur heeft er al zin in. Lekker weer ‘ouderwets’ feesten met elkaar, op een veilige afstand, vanuit thuis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven