André Oosten nieuwe hoofdtrainer van v.v. Rietmolen

RIETMOLEN – v.v. Rietmolen heeft met ingang van het seizoen 2021-2022 André Oosten als nieuwe hoofdtrainer. Oosten volgt Frank Bruins op die aan het einde van het lopende seizoen afscheid neemt bij de 4e-klasser. Kort na de bekendmaking van het vertrek van Bruins heeft VV Rietmolen de jonge trainer aan zich weten te binden. UDI en Rietmolen troffen elkaar de afgelopen jaren enkele keren in de diverse competities waarbij, zowel bij de club als bij de trainer, een wederzijdse positieve indruk bleef hangen.
Rietmolen was op zoek naar een jonge en ambitieuze trainer en Oosten zocht expliciet naar een dorpsclub met de mogelijkheid om iets op te bouwen. De goede klik en gedeelde voetbalvisie maakte daarnaast dat dit voor beiden de ideale stap is.

De 32-jarige Oosten gaf onlangs te kennen bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij UDI waar hij inmiddels 5 seizoenen aan was verbonden. Na 2 jaar als assistent-trainer is dit inmiddels zijn 3e seizoen als hoofdcoach. De club maakte onder zijn leiding vorig jaar de stap van de 4e naar de 3e klasse KNVB.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven