Felicitaties voor Michel Ballast van VIOS Beltrum

BELTRUM – In het verleden heeft Michel Ballast de KNVB-trainerslicentie UEFA-C en Trainer Coach III jeugd behaald. Nadat hij de vrouwen van vv VIOS B. onder zijn hoede heeft gehad heeft Michel zijn blik verbreed bij verenigingen als Hoeve Vooruit, FC Eibergen en RKZVC. Hierna is Michel teruggekeerd naar VIOS Beltrum. Eerst begonnen als trainer heren-2 waarna hij in november 2018 is aangesteld als Hoofd Opleidingen bij vv VIOS B. Ter ondersteuning is Michel in juni 2019 begonnen met de KNVB-cursus HO-C.
Net voor de kerstdagen heeft hij deze cursus met succes afgerond en een presentatie gegeven. Belangrijke onderdelen van deze opleiding zijn:
• Beleid schrijven
• Beleid implementeren
• Het begeleiden van een trainer/coach

“Tijdens zijn opleiding Michel samen met de jeugdcommissie het Jeugd Voetbal Beleid Plan, het Pedagogisch Beleid Plan en het Pedagogisch Werkplan ontwikkeld en uitgerold.
Wij feliciteren Michel van harte met dit fantastische resultaat (vijf deelnemers en drie geslaagden) waarmee hij zichzelf en wij als club verder ontwikkelen en professionaliseren”. Aldus VIOS Beltrum. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven