Tom Brunsveld en Kevin Buil van Zone.College Borculo winnen Skills Talent tuinaanleg wedstrijd


BORCULO – De winnaars van de wedstrijd tuinaanleg van het vmbo van Zone.college zijn bekend. Tom Brunsveld (Barchem) en Kevin Buil (Haaksbergen) van de locatie Borculo van Zone.college hebben de allereerste Skills Talent wedstrijden gewonnen. Ze namen het op tegen vijf andere teams en bleken het beste te presteren. De jury noemde als positieve punten goede samenwerking, precies meten, nette afwerking en optimaal gebruik van materiaal en een mooie vlakke verharding.

Tom: ‘Ik dacht, dat is wel geinig, we doen gewoon mee en halen misschien wel een derde of vierde plaats, maar eerste worden, dat hadden we niet verwacht.’ Kevin zei: ‘Meneer, hoe zullen we dit thuis vertellen en hoe zullen we het aan de klas vertellen?’ Mathijs Geltink, vakdocent van beide jongens kon duidelijk voelen dat ze het effect van meedoen aan een wedstrijd onderschat hadden. ‘Ze waren beiden zo enthousiast en verrast dat ze gewonnen hadden en wilden het gelijk aan iedereen laten weten, maar toch ook weer niet, om ze te verrassen! Een echte medaille mee naar huis, en een beker is de kers op de taart.’

In maart zijn de nationale wedstrijden tuinaanleg, ergens in het midden van het land. Tom en Kevin gaan dan strijden om de titel ‘Nationaal winnaar Tuinaanleg vmbo’, het ZOne.College wenst ze daarbij heel erg veel succes!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven