FYSIO Eibergen is in beweging: per 1 februari wordt het stokje overgedragen

EIBERGEN – Na ruim 8 jaar heeft FYSIO Eibergen per 1 februari 2021 een nieuwe eigenaar. Vanaf dat moment zal de huidige maatschap van FYSIO Eibergen, bestaande uit Ina Gewald, Martin te Loo en Bas Steinkamp het stokje spreekwoordelijk overdragen aan hun opvolger Ferron Riethorst. Ferron is geen onbekende in de praktijk. “Sinds 2014 werk ik onder de naam ProFys nauw samen met FYSIO Eibergen. Ook ben ik sinds december 2016 werkzaam op de nieuwe locatie aan de Nieuwstraat in Eibergen. Naast de behandellocatie in Eibergen heeft ProFys ook een behandellocatie in Neede. Als Master Sportfysiotherapeut behandel en revalideer ik sporters. Daarnaast begeleid ik hen met onder andere trainingsopbouw en wedstrijdvoorbereiding”, zegt Ferron Riethorst. “Zelf heb ik altijd de ambitie gehad om te groeien als praktijk en ik ben ook blij dat de huidige maatschap mij deze kans heeft kunnen bieden. Ik word enthousiast over de mogelijkheden van FYSIO Eibergen richting de toekomst. FYSIO Eibergen heeft een goed team aan specialisten in huis en ik hoop hen mee te nemen in mijn enthousiasme, zodat we samen FYSIO Eibergen een stap verder kunnen brengen.

Ondanks dat de overgang van de maatschap naar de nieuwe situatie een verandering is, zal de patiënt hier geen ‘last’ van hebben. “We blijven de kwaliteit en laagdrempeligheid bieden, die de patiënt van ons gewend is. Daarnaast is herstellen en revalideren een samenwerking tussen enerzijds de therapeut en anderzijds de patiënt. En om dit te versterken, vinden we het belangrijk om onze manier van werken te delen”.
Vanaf dit jaar introduceert Nieuws uit Berkelland maandelijks een speciale pagina voor de Zorg, Fit en Gezondheid. “Elke maand zullen wij vanuit FYSIO Eibergen hier onderwerpen aan bod laten komen of vragen uitlichten, die we vanuit de patiënt veelvuldig tegenkomen in de praktijk. Op deze manier hopen we de lezer te informeren en delen we handige tips & tricks”.

De huidige maatschap blijft nog wel verbonden aan FYSIO Eibergen. Ina gaat verder als kinderfysiotherapeut binnen FYSIO Eibergen en met haar eigen praktijk in Neede. Ook Martin zal bij FYSIO Eibergen werkzaam blijven. Bas gaat verder als zelfstandig fysiotherapeut in hetzelfde pand onder de naam FYSIO Bas Steinkamp.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven