Iets Anders Makelaars groeit door

RUURLO – Op 1 december heeft Iets Anders Makelaars een vestiging geopend in Ruurlo. Voor het bedrijf vaan Kees Ritmeester  was het de tweede vestiging welke werd geopend, men heeft ook een kantoor in Aalten. De Ruurlose vestiging is gevestigd in Hotel Avenarius. In verband met de huidige lockdown is het Ruurlose kantoor tijdelijk gesloten. Echter zitten ze alles behalve stil bij Iets Anders Makelaars. De Ruurlose klanten kunnen wel gewoon terecht bij het kantoor in Aalten. Is het voor de mensen niet mogelijk om naar Aalten te komen dan volstaat een belletje naar het kantoor en komt er een medewerker bij de klant aan huis. Mede door de opening van een tweede vestiging is er binnen het team van Iets Anders Makelaars ruimte voor een Register Makelaar Taxateur. Deze vacature staat nu open. Hieronder de vacature tekst:

 

Register Makelaar Taxateur (RM/RT) // Ca. 32 uur per week
Wij maken mensen blij, dat is onze missie. En omdat veel verkopers en kopers blij worden van onze Iets Andere benadering van de woningmarkt breiden we steeds verder uit. We focussen momenteel op de aan- en verkoop van woningen, maar omdat we groeien kunnen we steeds meer taxatieopdrachten krijgen. Daarom zoeken we een collega die de taxaties oppakt, en daarnaast de makelaars ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden.

Wie wij zoeken
Een gecertificeerd Register makelaar/ taxateur, ingeschreven in het NRVT
Een gedreven collega die goed kan taxeren en administreren
Iemand die al enige jaren werkervaring heeft in de makelaardij en bekend is met de woningmarkt in de Achterhoek
Een netwerker die bij voorkeur ook een eigen netwerk meeneemt
Iemand die zich herkent in de volgende eigenschappen: assertief, besluitvaardig, secuur en sociaal sterk
iemand aan wie wij niet hoeven uitleggen hoe je klanten blij maakt
Wat je mag verwachten
Bij ons staat de missie ‘mensen blij maken’ centraal en laten we iedere keer kopers en verkopers versteld staan door onze Iets Andere manier van werken. Van onze nieuwe collega verwachten we niets minder en altijd meer. We denken met de klanten én elkaar mee, stellen de originele inbreng van iedereen op prijs en vangen werkzaamheden voor elkaar op. Naast een uitgebreid takenpakket, goede werksfeer, leuke activiteiten bieden we een passend salaris en is een provisieregeling bespreekbaar. Maar ook een job op basis van ZZP schap.

Wie wij zijn
Het is bij ons tussen de middag ouderwets genieten aan een gedekte tafel waar zo nu en dan ook klanten aanschuiven. De sfeer in onze woonwinkel (een verbouwd café) is gezellig, we hebben altijd tijd voor koffie en een goed gesprek met onze klanten. De setting is open en professioneel met een bourgondische knipoog en de noodzakelijke humor. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid en vieren graag een feestje met elkaar.

Belangstelling?
Kees Ritmeester kijkt uit naar je Iets Andere sollicitatie en originele motivatie. Zorg jij ervoor dat deze voor 1 februari 2021 in zijn mailbox zit ([email protected]) dan hoor je zeker meer van ons! Heb je vragen over de vacature of ons kantoor? Neem dan gerust contact op met Kees Ritmeester of Rebekka Lensink op telefoonnummer 0543-76 90 04.

Voor meer info kijk je op:
https://ietsandersmakelaars.nl/vacature/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven