Industriële Kring Berkelland (IKB) en Platform Berkelland samengevoegd tot “Bedrijvenkring Berkelland”

BERKELLAND – Ontstaan uit de samenvoeging van Industriële Kring Berkelland en Platform Berkelland is Bedrijvenkring Berkelland vanaf januari 2021 een feit. “Vanuit deze organisatie kan het nieuwe bestuur samen met aanjager bedrijfsleven Michiel Braakman zich efficiënt en slagvaardig inzetten voor de belangen van de Berkellandse ondernemers”. Laat voorzitter Erna Koeslag weten. Bedrijvenkring Berkelland zal de slogan “Meer bereiken met elkaar” gaan gebruiken. De eerste nieuwsbrief, met daarin een heldere uitleg, is inmiddels een feit. 

 

Nieuwsbrief Bedrijvenkring Berkelland:
“Het bijzondere jaar 2020 ligt achter ons. Dat betekent dat we begonnen zijn aan een nieuw economisch jaar. Een jaar waarin we ons hopelijk zonder belemmeringen weer 100% kunnen concentreren op onze activiteiten. Gelukkig hoeft u dat niet alleen te doen. Economisch Berkelland was al goed vertegenwoordigd met de IKB en het Platform Berkelland. Maar door de samenvoeging per januari 2021 tot ‘Bedrijvenkring Berkelland’ ontstaat er een nog slagvaardigere en efficiëntere organisatie die samen met u het toekomstig (economisch) leefklimaat in Berkelland wil aanjagen. Ter verdere ondersteuning van onze ambities is bovendien de organisatie versterkt met de aanstelling van een Aanjager Bedrijfsleven in de persoon van oud-ondernemer Michiel Braakman. Hij zal namens ons met u en voor u aan het werk gaan en (pro)actief voorgenomen projecten en activiteiten begeleiden.

Als nieuw bestuur van de Bedrijvenkring Berkelland kijken we met veel belangstelling en enthousiasme uit naar het nieuwe jaar. Samen met u en de gemeente Berkelland pakken we de uitdagingen op om ze te transformeren naar een gezamenlijk succes. Sommige van die uitdagingen zullen ook op de door ons georganiseerde thema-avonden terugkomen. Het is van belang dat we daar allemaal present zijn om het gezamenlijk belang te onderstrepen”.

Op de foto het bestuur Bedrijvenkring Berkelland. V.l.n.r.: Richard Grevelink, Tom Krajenbrink, Sven Bonsel, Michiel Braakman (Aanjager), Erna Koeslag, Koen Gerritsen.

Foto: Guido Bogert

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven