Mark Reinders langer trainer van GSV’63


GEESTEREN – Mark Reinders is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij vijfde klasser GSV’63 uit Geesteren. Het seizoen is wegens de corona pandemie stil komen te liggen, maar daarvoor speelde Reinders 3 wedstrijden met zijn ploeg. Er werd een keer gewonnen, een keer verloren en een keer leverde een duel een puntendeling op. Met een doelsaldo van 6 voor en 5 tegen levert dit een 7de plek op in de 5de klasse B. GSV’63 voorzitter Erwin Ketting liet gisteren weten dat de club en de trainer zijn overeengekomen om ook in het seizoen 2021/2022 met elkaar door te gaan. “Het bevalt mij zeer goed in Geesteren”. Laat Mark Reinders weten, die hiervoor vier jaar trainer was van MEC. “Het is een hechte vereniging die ik graag ook in normale tijden wil meemaken. Daarnaast hebben we een goede selectie met een mix van ervaring en jonge jongens. Hierdoor was er zowel bij mij, als bij de club, geen enkele twijfel over volgend seizoen. Nu hopen dat we snel weer normaal kunnen trainen om daarna wellicht nog een (halve) competitie te spelen”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven