Politie neemt met 130 voertuigen op indrukwekkende wijze afscheid van collega Harry (62) uit Neede

NEEDE – Woensdagmiddag, 20 januari, zag Neede helemaal blauw. In totaal waren er ongeveer 130 politievoertuigen aanwezig om op een indrukwekkende wijze afscheid te nemen van collega Harry (62). Chantal Westerhoff van de politie “Onze collega Harry heeft kort geleden het slechte nieuws gekregen dat hij een hersentumor heeft. Helaas gaat Harry hard achteruit. Zijn directe collega’s hebben daarom gevraagd of zij nog op korte termijn afscheid kunnen nemen van Harry. Wij hebben binnen een paar dagen een mogelijkheid kunnen opzetten om, op een coronaproof wijze, via een drive-thru afscheid van Harry te nemen”. Legt Chantal Westerhoff ,nog helemaal onder de indruk, uit.

“Harry werkt al meer dan 40 jaar voor de politie, in district Twente is hij onderdeel van het team dat hennepkwekerijen opspoorde en ontmantelde. Hij was onvoorstelbaar geliefd, dat bleek vanmiddag ook wel. 130 voertuigen gingen bij Harry door de straat, iedereen liet in de vorm van een kaart of brief nog een persoonlijke boodschap achter voor Harry”. Chantal was er zelf ook bij “Harry is al erg zwak op dit moment, hij slaapt veel, maar voor vanmiddag had hij zich helemaal opgeladen. Harry lag voor het raam en zag al zijn collega’s langsrijden. Er waren ook nog buren en kennissen die van deze gelegenheid gebruik maakte om Harry nog een maal te begroeten. Collega’s die er vanmiddag niet bij konden zijn hebben mij gevraagd naar zijn adres, dus de postbode zal deze dagen ook nog wel werk hebben”. Het korps gaat Harry enorm missen “Hij was bijzonder geliefd”. Zegt Westerhoff. 

 

 

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Politie neemt met 130 voertuigen op indrukwekkende wijze afscheid van collega Harry (62) uit Neede”

  1. Waar was de 1.5 meter afstand van zijn collega’s stonden erg dicht op elkaar bij de haaksberseweg

  2. Waar was de 1.5 meter afstand van de collega’s aan de haaksberseweg stonden erg close bij elkaar en dan te bedenken dat ze de wet moeten handhaven echt niet geloof waardig lijk ’t mij

  3. Het is toch te gek voor woorden dat bepaalde mensen overal negatief op moeten reageren. Er spelen bij zo’n afscheid ook emoties mee. Vaak komen de hardste schreeuwers zelf de regels ook niet na. Ik vind het een geweldig gebaar van de politie collega’s.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven