PUUR Patisserie gaat olieballen bakken voor het goede doel


EIBERGEN – Oud&Nieuw ligt al even achter ons, maar toch gaan ze op zaterdag 6 februari bij PUUR Patisserie in Eibergen oliebollen bakken. De aanleiding voor deze actie zijn Richard Lantink & Kjell Roerink. Zij gaan in september namelijk fietsen voor de Stichting Duchenne. Duchenne spierdystrofie is een erfelijke spierziekte die vaak voorkomt bij jonge kinderen (met name bij jongens). “In samenwerking met Bakker Bart Eibergen & Studio thuismus proberen wij met deze oliebollen actie geld in te zamelen voor dit goede doel. Geld wat de stichting gebruikt om geneesmiddelen te ontwikkelen die de afbraak van spieren kunnen stoppen of vertragen”. Vertellen Micha en Chantal van PUUR Patisserie.  “Wij willen Richard & Kjell steunen en hopen met de verkoop van de oliebollen veel geld op te halen, uiteraard gaat de volledige opbrengst naar de stichting”.

Dus….heb jij zin in oliebollen, kom dan zaterdag 6 februari tussen 12.00 en 17.00 uur naar PUUR Patisserie in Eibergen en steun deze stichting!

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “PUUR Patisserie gaat olieballen bakken voor het goede doel”

  1. Gerry Dijkerman

    Goedemorgen,

    Kan ik via deze weg 12 oliebollen voor € 10,00 bestellen voor 6 februari 2021. De oliebollenactie voor duchenne parents, spierziekte……goede actie….ik hoor graag van u….met vriendelijke groet Gerry Dijkerman

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven