Borculose GGD priklocatie mogelijk in leegstaand bedrijfspand

BORCULO – Vaccineren is wellicht het meest gebruikte woord op dit moment in de wereld. De mogelijkheid om uit de wereldwijde corona pandemie te komen. Op 6 januari is men in Nederland  begonnen met het vaccineren van mensen die werken in de zorg, vervolgens komt iedereen aan de beurt doormiddel van de vaccinatiestrategie die Rijksoverheid heeft opgesteld. Op dit moment wordt er nog maar op een beperkt aantal plekken in Nederland “geprikt”. Echter gaat daar verandering in komen. Gisteren werd al bekend dat Borculo mogelijk een priklocatie krijgt. Wij vroegen de gemeente of het al bekend is waar we straks in Borculo onze “prik” kunnen halen. “Voor de GGD priklocatie is een leeg bedrijfspand gevonden”. Laat een woordvoerder van de gemeente Berkelland des gevraagd weten. “Aankomende week beoordelen wij met de GGD of het pand daadwerkelijk ingezet kan worden. Gekeken wordt bijvoorbeeld naar de grootte en de goede bereikbaarheid. De GGD zal uiteindelijk bepalen wanneer de locatie bekend wordt gemaakt en ook per wanneer deze zal worden ingezet”.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Borculose GGD priklocatie mogelijk in leegstaand bedrijfspand”

  1. Als je nu een telefonisch een afspraak wil maken voor vaccinatie, zegt de GGD nu al dat je ook in Borculo terecht kan.

  2. Het zou geweldig zijn dat we n peikpost krijgen in Berkelland. En als er ook maar genoeg parkeerruimte is. En dat er genoeg ruimte is om binnen te wachten en dat je niet buiten in weer en wind staat. En voor mensen die slecht ter been zijn er ook gelegenheid is om te zitten. Allemaal punten die nu niet goed geregeld cijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven