Eigenaar Edwin Boogaerts van Jeans Brothers “Ondernemers ga allemaal weer open”


EIBERGEN – Edwin Boogaerts de eigenaar van Jeans Brothers, met onder meer een vestiging in Eibergen, begrijpt er niets van. “De kruidvat is gewoon open, daar kun je met 30 man naar binnen. Bij de JUMBO kun je zelfs met 100 man naar binnen, daar knal je gewoon tegen elkaar aan. Bij ons mag niet eens 1 klant naar binnen, hoe onrechtvaardig”. Boogaerts weet een ding zeker, als dit zo doorgaat zijn de winkelstraten straks leeg omdat er geen ondernemer weer over is. “De moed zakt ons in de schoenen. We gaan allemaal failliet op deze manier. Ik roep alle ondernemers op om gewoon weer open te gaan”. Boogaerts doet zijn uitspraken in een video die hij op zijn facebookpagina heeft geplaats. Boogaerts is niet de enige die er zo over denkt. Gisteren stond er een artikel op Nieuws uit Berkelland over Melvin Drenthen. Hij gaat zijn kringloopwinkels op 2 maart weer openen, tenzij de overheid hem voor 100% gaat compenseren.

Op de facebook pagina van Nieuws uit Berkelland kreeg Drenthen veel bijval. Van de PvdA Berkelland hoeft Drenthen echter niet op steun te rekenen. “Ik snap dat jullie open willen, maar dit soort acties keur ik ten zeerste af”. Is de reactie van Hans Pelle, die vervolgens heel wat kritiek over zich heen krijgt. Hij blijft echter bij zijn standpunt “Dit is ondermijnend gedrag. En dat keur ik af”.

De volledige video van Boogaerts is te zien op onze facebook pagina.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Eigenaar Edwin Boogaerts van Jeans Brothers “Ondernemers ga allemaal weer open””

  1. Jan ut Berkelland

    Hele goede zaak
    Laat elke burger van Berkelland die dat wil in opstand komen en help de middenstand in het dorp te overleven.

    Gemeente Berkelland heeft ons in de steek gelaten maar de eigen bestuurders en ambtenaren krijgen wel vele leuke cadeautjes en een goed salaris terwijl ondernemers verplicht belasting moeten betalen aan de gemeente! Corona is geen excuus voor deze gemeente die meedogenloos hard is!

    Maar belangrijk is wel dat bij openstellen winkels dat wij onze veiligheid in acht nemen; dus wel met mondkapjes en 1,5 meter afstand houden en bij klachten thuis blijven want anders komen wij nooit van Corona af.

    Succes

  2. We hebben wat dat betreft een hele domme bevolking een jaar terug liep het goed omdat iedereen zich aan de regels hield maar na die versoepeling was het een puinhoop. Ook bij de ondernemers in Berkelland er is er zelfs 1 die zijn loods beschikbaar stelt voor feestjes voor de jeugd. Dus ik denk dat er nog maar 1 oplossing is en dat is dat alle maatregelen opgeschort worden en dat er 1 voor terug komt en dat is dat reguliere zorg voorrang krijgt op corona zorg.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven