Frank van Amersfoort van The Chariot in Eibergen doet mee aan landelijke sportschoolactie VES: ‘mijn leden staan volledig in de kou’

EIBERGEN – De overkoepelende organisatie van Exclusieve Sportcentra (VES) maakt namens de fitnessbranche een vuist voor haar sporters. Op 27 februari gaan sportscholen door heel Nederland van 09.00 uur tot 15.00 uur volledig coronaproof buiten trainen. Frank van Amersfoort van The Chariot Eibergen is een van de actievoerders. „Mijn leden hebben een bewuste keuze gemaakt om aan hun gezondheid te werken. Deze mensen staan volledig in de kou.”

Op de vraag of de sportschool wel veilig is, antwoordt Van Amersfoort dat de fitnessbranche volledig coronaproof kan werken. „Uit onderzoek in veertien landen bij 62 miljoen fitnessbezoeken zijn slechts 470 personen besmet geraakt. Dat is 0,0000075%. Een verwaarloosbaar percentage. Het is waarschijnlijk nog makkelijker om de hoofdprijs in de staatsloterij te winnen.”

‘Overheid wakker schudden’
Van Amersfoort doet een oproep aan de lokale politici om hem te helpen de overheid wakker te schudden. „Ik sluit mij aan bij de actie van de VES en maak een vuist voor de drie miljoen mensen die bewust hebben gekozen voor hun eigen gezondheid waarmee zij de zorg ontlasten”, vertelt Van Amersfoort. Om de boodschap kracht bij te zetten, doen de medewerkers van The Chariot 27 februari mee aan de actie van VES. „Zeker in verkiezingstijd moet deze boodschap aankomen.”

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Frank van Amersfoort van The Chariot in Eibergen doet mee aan landelijke sportschoolactie VES: ‘mijn leden staan volledig in de kou’”

  1. Wat een super goede actie👍🏼
    Heel veel succes🍀
    Op naar openen van alle sport-en fitnessscholen in Nederland omdat we deze mogelijkheid tot sporten en beweging zo nodig hebben om in deze tijd lichamelijk en geestelijk fit en in balans te blijven!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven