Inwoner van Berkelland wint 1 miljoen euro in de Staatsloterij


BERKELLAND – Bij de Staatsloterijtrekking van 10 februari 2021 is een prijs van 1.000.000 euro belastingvrij gevallen op een Staatslot van een abonneespeler uit de gemeente Berkelland. Het winnende lotnummer is HN 41079. ‘Indien gewenst ontvangt de winnaar advies en begeleiding bij de nieuwe verworven rijkdom. Wij kijken uit om de prijswinnaar te ontvangen’, aldus Tatiana Pijnenburg, prijswinnaarbegeleider bij de Staatsloterij.

Jackpot groeit naar 18,7 miljoen euro
De Jackpot viel niet bij de trekking van gisteren. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking op 10 maart 2021 op 18,7 miljoen euro belastingvrij. De kans dat de Jackpot dan valt is 1 op 3.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.

Over Staatsloterij
Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij € 894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een bedrag van ruim € 173 miljoen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Inwoner van Berkelland wint 1 miljoen euro in de Staatsloterij”

  1. verdeel het maar onder de arme de rechter en de linker
    en mondje dicht . anders heb je ineens heel veel vrienden
    neefjes en nichtjes waar je nog nooit van heb gehoord
    geniet ervan

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven