Laatste Chinese restaurant in Neede sluit haar deuren


NEEDE – Het restaurant Nieuw Indrapoera aan de Rapenburg in Neede gaat binnenkort haar deuren sluiten, zo maakt het restaurant bekend op Facebook. Het restaurant was al lange tijd op zoek naar een nieuwe locatie, maar helaas is dit niet gelukt. De maatregelen tegen het coronavirus hebben het restaurant roet in het eten gegooid. In maart zal het restaurant sluiten.

Het restaurant is de klanten erg dankbaar voor de steun tijdens deze lastige periode; “Zonder jullie hadden we het echt niet gered in deze tijden. Wat zijn we jullie dankbaar!”

Voordat corona de macht over de situatie in ons land overnam, had het restaurant al te maken met een tegenslag. Door een gebeurtenis in de familie is het restaurant al eerder een periode gesloten geweest. “Gelukkig hadden we onze trouwe klanten die het nieuws doorvertelden dat we weer open waren. Het had even geduurd voor we alles weer op de rit hadden.” Nieuw Indrapoera gaat na 10 jaar haar deuren sluiten aan de Rapenburg. Op welke exacte datum het restaurant sluit is nog niet bekend.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Laatste Chinese restaurant in Neede sluit haar deuren”

  1. Echt een tegenvaller, jullie stonden altijd voor ons klaar,bedankt hiervoor,veel succes in de toekomst

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven