Needse Stan Niemeijer (18) komt met carnavalshit.


NEEDE – Ondanks dat carnaval dit jaar niet door zal gaan op de manier hoe wij het in Berkelland gewend zijn, hebben we toch een nieuwe carnavalskraker erbij. De Needse Stan Niemeijer heeft samen met vier vrienden aan een carnavalshit gewerkt en vanaf vandaag is het onder de artiestennaam “Zuipschutters” te beluisteren op Spotify.

Stan doet de opleiding Mediavormgeving op het ROC van Twente in Enschede en zit nu het derde jaar. Op het laatste moment kwam de Needenaar er achter dat hij niet mocht kiezen voor de opdracht fotografie, aangezien hij dit al een keer eerder gedaan had. Vervolgens kreeg hij de opdracht om zich te verdiepen in een onderwerp waar hij zich nog niet eerder mee bezig heeft gehouden. De wil om een carnavalshit te maken spookte al een erg lange tijd door zijn hoofd, daarom bedacht hij zich geen moment en belde meteen zijn vrienden op.

Rond eind september begonnen de werkzaamheden voor het nieuwe nummer. Na een zoektocht van zes à zeven weken naar een maker van de beat is Stan bij de Lochemse Martijn Nijhof (Maintrix) uitgekomen. Na een paar weken was de instrumentale versie af, daarna werd het tijd voor de opnames. Alle vier vrienden van Stan en hij zelf zijn te horen op het nummer, door corona hebben ze zelfs alles apart van elkaar moeten opnemen. “Je kan natuurlijk niet met zijn vijven zo dicht bij elkaar gaan staan, ondanks alle maatregelen die we hebben moeten volgen ben ik echt trots op het resultaat.” aldus Niemeijer.

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Needse Stan Niemeijer (18) komt met carnavalshit.”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven