Pravinath Kamalanathan start BK Sushi in Borculo

BORCULO – Op Nieuws uit Berkelland hebben we inmiddels al twee items gewaagd aan het nieuwe Sushi afhaalrestaurant dat in Borculo gevestigd wordt. Inmiddels is alles officieel en heeft Pravinath Kamalanathan het huurcontract van het pand aan het Muraltpein 28A ondertekend. De pas 20 jarige Borculoër heeft er zin in. Eind maart, begin april wil hij zijn zaak openen. “Sushi is een gat in de markt in Borculo, kijk maar eens naar al die reactie op de facebookpagina van Nieuws uit Berkelland”. Zegt Pravinath. In zijn zoektocht naar een geschikte locatie kwam hij uit bij het pand midden in het centrum van Borculo. “Dit pand is volledig ingericht als ijssalon, daarom heb ik besloten om naast de sushi ook ijs te gaan verkopen”. Pravinath is geen onbekende in Borculo, hij werkt bij Het Vierspan. Daar doet hij van alles, hij draait er ijs, werkt er in de keuken en als er een feestje is staat hij in de bediening. Hij is nog bezig met zijn opleiding tot zelfstandig werkend kok. “De komende maanden combineer ik het ondernemerschap nog met mijn studie”.

De jonge Borculoër gaat in eerste instantie de sushi in het weekend aanbieden. “Dat doe ik bewust, ik wil de sushi vers kunnen aanbieden”. De ijssalon is wel de gehele week geopend. Pravinath is naarstig opzoek naar personeel. Zo zoekt hij keukenmedewerkers, fietsbezorgers en ijsverkopers. Mensen die interesse hebben kunnen hem een mailtje sturen. Dat kan naar [email protected]

Zijn website is inmiddels online.

 

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Pravinath Kamalanathan start BK Sushi in Borculo”

  1. M. Vaalt-Boschker

    Ik werk momenteel ook in de horeca, maar is dicht vanwege Corona en ben op zoek na iets dichterbij. Werk nu in Wilp ( vlak bij Apeldoorn)

    Mvg M. Vaalt-Boschker

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven