Ter Horst haalt morgen geen afval op

BERKELLAND – Afvalinzamelaar Ter Horst uit Varsseveld heeft laten weten morgen geen afval op te halen. Ter Horst verzorgt in de Gemeente Berkelland de afvalinzameling. Berkellanders hoeven daarom morgen (maandag 8 februari) hun container niet aan de weg te zetten. Of Ter Horst dinsdag het vuil wel ophaalt wordt later nog bekeken. Hier de verklaring van de Ter Horst: “Vanwege de vele sneeuw hebben wij besloten om maandag geen afval op te gaan halen (voor de veiligheid van onze chauffeurs). Later wordt besloten of er dinsdag wel gereden gaat worden. U kunt contact opnemen met onze afdeling planning om een vervangende lediging in te laten plannen. Wij vertrouwen op uw begrip en houden u op de hoogte!”.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Ter Horst haalt morgen geen afval op”

  1. Harry Saalmink

    Het is wel handig te weten wanneer dit ingehaald wordt. Dit keer is het de oranje container die slechts een keer in de maand geleegd wordt. Met deze maand is hij dan ook boordevol.

  2. Ik word er inmiddels helemaal tureluurs van. Heb al tig appjes gekregen. Ja, nee, ja, nee, nee, nee en drie kwartier geleden iets voor 19 uur) was het weer dat de container WEL wordt geleegd. Wat willen ze nu?

  3. Afval alweer niet ophalen maar wel extreem torenhoge afvalheffing in Berkelland moeten betalen, terwijl zeer vele ambtenaren lekker thuiswerken vanuit hun onlangs peperdure aangeschafte luie bureaustoelen, tafels, computerschermen en bureaulampen die wij als burgers van Berkelland overigens wel moeten betalen! Berkelland Bedankt.

  4. Het is wel raak onder berkellanders, wat een zeurders allemaal, wat snappen jullie niet van Omstandigheden? Is het niet het strooien, is het wel de vuilnis, ga eens buiten kijken, kijk eens hoe glad het is, ga eens snappen dat dit buitengewone omstandigheden zijn! Wees blij dat we nog mensen zijn en niet gecomputerd bestuurd! Zelf op de luie reet zitten en maar lopen klagen! Kap er eens mee!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven