De Klok en Dommerholt onderdeel van De Achterhoek Foodrally

BERKELLAND – De Achterhoek Foodrally is leuke puzzel-auto route door de prachtige Achterhoek inclusief een 6 gangen diner-proeverij bij verschillende foodstops. De foodrally is geschikt voor het hele gezin en duurt ca 2,5 uur. De start en finish is op de parkeerplaats tegenover Restaurant Beneman, Winterswijkseweg 9 Vragender, tijdens de route doe je ook twee Berkellandse bedrijven aan. De Klok in Eibergen en IJsboerderij Dommerholt in Borculo.

Pure Achterhoekse beleving
Tijdens de Foodrally volg je een puzzel-route door onze mooie Achterhoek waarbij je onderweg een heerlijke 6 gangen proeverij krijgt bij verschillende achterhoekse restaurants! Alle gerechtjes worden geheel corona-proof in disposables geserveerd. Voor kids hebben wij een heerlijk 6 gangen kids menu. Iedereen kan deelnemen aan de Achterhoekse foodrally! De kosten per persoon zijn € 37,50 p.p. voor volwassenen en € 19,50 p.p. voor kids. Starttijden zijn tussen maandag 5 april (Tweede Paasdag) 11.30 en 15.30 uur. Opgeven kan via deze link 

De proeverij bestaat uit 6 gangetjes met o.a. een voorgerechtje, een soepje, een tussengerecht, een hoofdgerecht, een dessert en heerlijke afsluiting, bij de foodstops is gelegenheid om van het toilet gebruik te maken. De locaties bieden mogelijk tegen betaling ook heerlijk gekoelde drankjes aan. Je kunt het beste de tickets even uitprinten of op je mobiel laten zien bij het inchecken. De organisatie heeft er alles aan gedaan om de tocht in goede banen te leiden en de gerechtjes “corona-proof” aan te bieden.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “De Klok en Dommerholt onderdeel van De Achterhoek Foodrally”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven