Kringloop Drenthen krijgt bezoek van handhaving


EIBERGEN – Kringloop Drenthen is vanmorgen, zoals eerder door eigenaar Melvin Drenthen aangekondigd, open gegaan. “Als de drogisten, supermarkten open kunnen, moeten wij dit toch ook kunnen? Een kruidvat van 200m2 lopen 20 klanten binnen? En wij zitten bijna 3 maanden dicht. Zonder steun vanuit de overheid”. Zegt Drenthen. Hij ging open met de regels dat iedereen 1,5 meter afstand diende te houden en hij liet maximaal 15 klanten binnen in zijn 1.200 m2 grote zaak. De afdeling handhaving van de gemeente Berkelland had de aankondiging uiteraard ook gezien en stond daarom vanmorgen bij Drenthen in de zaak. “De handhaving is vanmorgen geweest, wij mochten vandaag uit coulance open blijven tot 11 uur. Morgen gaan we open volgens de dan geldende maatregelen”.

Dat wil zeggen, winkelen op afspraak. Drenthen reserveert blokken van 15 minuten, reserveren kan uitsluitend telefonisch via 0651852979.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Kringloop Drenthen krijgt bezoek van handhaving”

  1. Jammer dat hij geen alleen een waarschuwing heeft gekregen , als een kroeg dit zou gaan doen dan was het een boete en einde horeca vergunning. Hij moet niet zielig doen iedereen heeft hier last van .

  2. RamboEibergen

    Gratis personeel ofniet meneer Drenthen reïntegreert wel mensen in deze maatschappij wie ergens anders niet aan de bak zouden komen. Respect voor Melvin Drenthen, hopen dat die snel weer open mag. Dit duurt al veels te lang voor ondernemers.

  3. Niet aan de bak komen of niet willen? Ken er een paar die daar werken die niet willen en paar uurtjes daar voldoende vinden.

  4. Hij maakt wel een punt duidelijk.Is ook van de knotse dat wel je wel bij trekpleister en supermarkten met massaal aantal naar binnen mag.
    Alleen mag zijn personeel wel effe duidelijk dat de huurwoning niet geld als kringloop.Hebben toch wel veel mensen last van maar wordt gewoon gedoogd.Jammer is dit!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven