Binnenkort worden er slijtlagen aangebracht op verschillende wegen in Berkelland


BERKELLAND – In de periode van 28 juni tot en met 2 juli worden diverse wegen in de gemeente Berkelland voorzien van een nieuwe slijtlaag. Deze werkzaamheden volgen op het groot onderhoud van vorig jaar en eerder dit jaar. Om de werkzaamheden af te ronden moet op het asfalt nog een slijtlaag (dunne laag steentjes) aangebracht worden. De laag verlengt de levensduur van het asfalt en verbetert de zichtbaarheid en stroefheid.

Het gaat om de volgende wegen en/of weggedeeltes van:
Beltrum: Dwarsweg, Helbargsweg, Nijkampsweg, Oude Eibergseweg, Veldpapendijk
Borculo: Stikkersweg
Eibergen: Molenweg
Geesteren: Scherpzichtdijk
Neede: Horstmanweg, Benninkdijk
Rekken: Apedijk, Meeldijk, Slemphutterweg
Rietmolen: Steenweg
Ruurlo: Arfmanssteeg, Beemersteeg, Beumersteeg, Boskapelweg, Brouwershoekweg, Buitenvelderweg, Foekendijk, Formerhoekweg, Koedijk, Manpadweg, Scholtenweg, Strengendijk, Ruiterboschweg, Vorsterkampweg

Voor deze werkzaamheden worden de wegen voor een korte periode afgesloten. Aanwonenden worden door de aannemer ruim van tevoren op de hoogte gesteld over de datum van aanvang. Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken. Hiervoor wordt om uw begrip gevraagd door Gemeente Berkelland. De gemeente streeft ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken en de weg zo snel mogelijk weer berijdbaar te hebben.

Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van het werk kunt u contact opnemen met de heer A. te Plate via 06-86832096.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Binnenkort worden er slijtlagen aangebracht op verschillende wegen in Berkelland”

  1. Wegen (ook zandwegen) in buitengebieden, met name Geesteren en Gelselaar zijn dramatisch slecht. Met de fiets is het net Russische roulette

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven