PLUS Koenders geeft met unieke spaaractie verenigingsleven in Eibergen steuntje in de rug


EIBERGN – PLUS Koenders staat midden in de maatschappij. Niet voor niets is PLUS al 7 jaar de Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. “Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap hier in Eibergen te ondersteunen”. Vertellen Marc en Annie van PLUS Koenders. “Na een jaar vol beperkingen organiseren wij dit najaar een unieke spaaractie waarmee wij het verenigingsleven in Eibergen een
steuntje in de rug geven. Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Koenders euro’s sparen voor hun club of vereniging. En dat bedrag kan flink oplopen!”.

Samen voor uw vereniging
U begrijpt: deze actie kan ook de kas van jouw Club, Vereniging spekken. En het mooie is dat u zelf bepaalt waaraan u het bedrag besteedt! Leden, familie, buren, vrienden, kennissen, iedereen die uw club of vereniging een warm hart toedraagt kan bij PLUS Koenders sparen. Hoe meer mensen u weet te activeren, des te hoger het sponsorbedrag voor uw club of vereniging!

Hoe werkt de actie?
• Looptijd spaaractie: zondag 5 september t/m zaterdag 13 november (week 36 t/m 45).
• De klant ontvangt bij elke € 10,- aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een voucher met unieke code.
• De klant wijst actiecode(s) toe aan de club of vereniging van zijn keuze op een speciale website.
• Na de actieperiode wordt het totale sponsorbedrag verdeeld over alle deelnemende clubs en verenigingen.

U ontvangt uw deel op de bankrekening van uw club.

Meer weten?
Bent u overtuigd en bent u erbij? Leuk! Meldt u zich dan direct aan bij Annie Harmsen van PLUS via [email protected] of 0545-271348. “Samen worden we weer sterker! Ik hoop dat u net zo enthousiast bent over deze actie als wij en dat we samen met de buurt geld kunnen inzamelen voor uw club of vereniging”. Zegt Annie. 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “PLUS Koenders geeft met unieke spaaractie verenigingsleven in Eibergen steuntje in de rug”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven