Definitief streep door plan Discotheek Haaksbergen op locatie Danspaleis


EIBERGEN/HAAKSBERGEN – Na vele jaren van leegstand leek er eind 2019 toch weer leven in de brouwerij te komen in het pand waar ooit de roemruchte discotheek Het Danspaleis was gevestigd. Twee ondernemers vatte het plan op om onder de naam Discotheek Haaksbergen oude tijden te laten herleven. Er werd volop geklust in en om het pand. Vervolgens werd er alvast een ‘proeffeest’ gegeven. Hiermee werd direct het nieuws gehaald, de vergunning was nog niet op orde en de gemeente Haaksbergen trok meteen aan de bel. Er diende een nieuwe vergunning aangevraagd te worden, want de eigenlijke vergunningsaanvraag werd niet in behandeling genomen omdat de uitbaters te traag waren met zaken aanleveren.

Geen plannen meer 
Eind 2019 waren er al grote twijfels bij velen of de plannen voor een heropening het zouden halen, inmiddels zijn we twee jaar later en heeft de corona pandemie de zaak nog eens extra moeilijk gemaakt. De uitbaters die destijds grote plannen hadden met de locatie laten nu weten dat er een streep kan door ‘Discotheek Haaksbergen’. Het pand verpaupert op dit moment sneller dan ooit, het is dan ook nog maar zeer de vraag of er ooit nog weer iets ondernomen gaat worden op deze locatie. 

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Definitief streep door plan Discotheek Haaksbergen op locatie Danspaleis”

  1. Blijft jammer. Waren altijd mooie tijden daar.
    En vergunning uitbater traag. Maar gemeentes hebben ook alle tijd. Eindelijk werd er wat met het pand gedaan. De gemeente had er blij mee moeten zijn.

  2. De Lokatie is prima maar zoals eerder gezegd gemeente’s zijn ook niet altijd de snelste in verlenen van vergunningen . maar de uitbater mag blij zijn .door corona 20’21 heeft hij geen echte moeilijke periode achter de rug, Mc donalds of wok is ook niet wat . mijn idee een Koffie starbucks concept geen overlast sávonds en overdag kunnen wandellaars fietsers er van profiteren

  3. Jacqueline Rupert

    Zo jammer dat het zo eindigt!! Er is in de regio niks meer voor de uitgaande jeugd. Gemeente had dit juist moeten stimuleren

  4. Het is een doom scenario. De nakomelingen, hebben het allemaal niet van de grond gekregen. Bovendien vind ik dat het erg primitief journalistiek is. De uitbaters hebben alles gehad, langdurige vergunningen, brandwerendheid, etc etc. En hups corona komt ook. Deze uitbaters hebben grote klappen gehad en zijn waarschijnlijk erg verdrietig en teleurgesteld. Jammer dat het nieuws uit Berkelland dit zo omschrijft.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven