Maand van de opvoeding komt eraan


BERKELLAND – Oktober is de Maand van de Opvoeding in de Achterhoek! Samen met de gemeente Berkelland organiseert het Preventie Platform Jeugd in deze maand allerlei gratis activiteiten over opvoeden en opgroeien. Er zijn inspirerende sprekers, activiteiten voor jong en oud en je ontmoet andere ouders. Geef je op en doe mee, dan maken we er een mooie oktobermaand van!

Aanbod voor ouders, kinderen en pubers
Ga voor het programma naar http://preventieplatformjeugd.nl/maand-van-de-opvoeding. Via deze website meld je je aan voor de verschillende (online) activiteiten. Het programma vullen we de komende tijd steeds verder aan, dus houd de website in de gaten! Of volg het Preventie Platform Jeugd op Facebook om op de hoogte te blijven.

Over het Preventie Platform Jeugd
Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Naast de Maand van de Opvoeding organiseert het Preventie Platform Jeugd het hele jaar door allerlei (gratis) trainingen en workshops over opvoeden en opgroeien.Aanbod voor ouders, kinderen en pubers

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven