CINEbieb Neede vertoont ‘Sorry We Missed You’


NEEDE – Op donderdagavond 4 november laten de vrijwilligers van CINEbieb in de Bibliotheek Neede de dramafilm ‘Sorry We Missed You’ zien. De avond begint om 20.00 uur en de toegang bedraagt € 5,00 voor leden van de Bibliotheek en € 6,00 voor niet-leden. Reserveren is noodzakelijk en kan via http://www.oostachterhoek.nl/cinebieb of via 088-0062929.

Sorry We Missed You
Sinds de kredietcrisis van 2008 worstelen Ricky Turner en zijn gezin met geldproblemen. In de hoop financiële stabiliteit te vinden, besluit hij de auto van zijn echtgenote Abbie te verkopen zodat hij het geld in een bestelwagen kan investeren en als pakjeskoerier aan de slag kan. Hij werkt hard, vaak in een race tegen de klok, en ook Abbie heeft als verzorgster geen makkelijke baan. De stressvolle en financieel penibele situatie zet hun gezinsleven zwaar onder druk.
Regisseur: Ken Loach (Gouden Palm winnaar)
Hoofdrolspelers: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone

Programma en kaarten reserveren
In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma van de betreffende bibliotheek. Het totaaloverzicht van alle films is te vinden op http://www.oostachterhoek.nl/cinebieb, waar ook direct toegangskaarten te koop zijn. De toegangsprijs is € 6,00, leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting. Na de laatste filmbeelden is er gelegenheid om onder het genot van een bij de prijs inbegrepen consumptie na te praten over de film.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven