Najaarsvergadering Historische Vereniging Borculo


BORCULO – De Historische Vereniging Borculo houdt donderdag 28 oktober haar ledenvergadering in zaal Peters, Steenstraat 7 te Borculo.  Aanvang 19.30 uur. Eigenlijk een dubbele vergadering, want het jaar 2019 en 2020 moeten worden afgesloten.

Besloten deel
Na het besloten deel voor de leden volgt rond 20.15 uur het openbare gedeelte van de vergadering. We hebben de heer Herman Markink uit Hoenderloo uitgenodigd. Hij heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het Hof; de stoeterij en de plannen voor de renovatie van de stoeterij in 1813. Een actueel onderwerp in relatie tot de nieuwbouwplannen die er op dit moment zijn voor het terrein waar ooit het kasteel stond. Het is de bedoeling rond 22.00 uur de avond weer af te sluiten.

“Wij houden ons aan de regels van het RIVM. We kunnen dus een vergadering houden zonder beperkingen, maar het hebben van een QR code of een coronapas is voorwaarde voor toegang.  Vanzelfsprekend blijf je bij Corona-gerelateerde klachten thuis”. Laat het bestuur weten.  “We verheugen ons er op u weer te mogen ontvangen”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven