Vervolgbijeenkomst ‘Naar een aardgasvrij Berkelland’ op 26 oktober


BERKELLAND – De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het opstellen van een Transitievisie Warmte voor de gemeente Berkelland. Adviesbureau Royal HaskoningDHV heeft ons daarbij geholpen. In deze Transitievisie Warmte beschrijven we onder andere welke alternatieven voor aardgas er zijn om gebouwen te verwarmen.

Inhoud
Op 2 september was een goed bezochte bijeenkomst over de Transitievisie Warmte. De opbrengsten van deze bijeenkomst zijn betrokken bij het opstellen van de Transitievisie Warmte. Op dinsdag 26 oktober informeren we geïnteresseerden over de inhoud van de Transitievisie Warmte. Daarover neemt de gemeenteraad in december een besluit. Daarnaast wordt toegelicht hoe na het besluit van de gemeenteraad naar verwachting invulling wordt gegeven aan de Transitievisie Warmte.

De bijeenkomst op 26 oktober vindt plaats in het gemeentehuis in Borculo van 19.30 tot 21.30 uur. U kunt zich tot en met zondag 24 oktober aanmelden door te mailen naar [email protected].

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vervolgbijeenkomst ‘Naar een aardgasvrij Berkelland’ op 26 oktober”

  1. Robin Madretsma

    Duitsland en Belgie sluiten de kerncentrales en gaan over op aardgas. De Haagse politiek heeft nog geen beslissing genomen heeft over de “energie” van de toekomst maar de Gemeente Berkelland schakelt een duur adviesbureau in om op eigen houtje de mogelijkheden te onderzoeken. Als alle 352 gemeenten in Nederland een adviesbureau gaan inschakelen voor een vraagstuk dat toch echt ligt op de bordje van de landelijke politiek dan verdwijnt er weer een hoop geld in de zakken van de adviesbureau’s.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven