Andra lijsttrekker voor GroenLinks Berkelland, Leo Morren op plek 2


BERKELLAND – Op 3 november heeft de Algemene Ledenvergadering Andra Eisink-Weg gekozen als lijsttrekker van GroenLinks Berkelland voor de gemeenteraadsverkiezingen. Andra is op dit moment gemeenteraadslid en fractievoorzitter. “De afgelopen periode heb ik veel geleerd. Er staat een mooi team. Wij gaan door met wat we neergezet hebben. De komende periode mogen we ook een aantal nieuwe talenten verwelkomen. Een combinatie van ervaren en onervaren mensen met uiteenlopende achtergronden. Ook in leeftijd beslaan we het spectrum van begin 20 tot halverwege de 70. GroenLinks staat voor groene, eerlijke en constructieve politiek. We staan voor onze idealen, en voor de belangen van alles wat geen of nauwelijks stem heeft en dreigt niet gehoord te worden in onze maatschappij. Want dat is wat ons betreft echte democratie”.

De ALV van GroenLinks Berkelland heeft ook de kandidatenlijst vastgesteld. Deze zal in de komende weken definitief vorm krijgen. “Maar een tipje van de sluier kunnen we wel vast oplichten: Leo Morren zal plek 2 voor zijn rekening nemen, Paul Knuvers wordt onze lijstduwer. We hebben nog een verrassing in petto, maar dat horen jullie nog wel!”. Zegt Weg. 

Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van GroenLinks Berkelland wordt binnenkort gepubliceerd. “Daaruit formuleren wij 10 speerpunten. Hiervoor hebben wij met onze terras/cafétour input opgehaald in de gemeente. Maar daar kan altijd nog wat bij! Wil je graag nog een belangrijk lokaal punt onder de aandacht brengen, laat het dan zo snel mogelijk weten. Per 1 december wordt ons programma definitief.
Onze top 3 tot nu toe is:
1. GroenLinks in het college!
2. Meer bescherming voor natuur, biodiversiteit en dierenwelzijn
3. Een ruimhartig sociaal beleid

Doe je ook mee?”. Roept Weg op. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Andra lijsttrekker voor GroenLinks Berkelland, Leo Morren op plek 2”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven