Bedrijfsovername NKI Neede door tweede generatie


NEEDE – “Na een uitdagend en intensief traject is het dan zover. Onze kinderen Nick, Dave en Joyce nemen als tweede generatie het familiebedrijf over. Wij als ouders vinden het, in overleg met onze kinderen, nu het juiste moment om deze succesvolle onderneming aan hen over te dragen”, aldus Ans en Geert Kersten.

Opgericht in 1976
NKI Neede is in 1976 opgericht en inmiddels meer dan 45 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande producent, importeur én leverancier van kunststof leidingsystemen. “Uiteraard hadden we dit niet bereikt zonder al onze medewerkers, klanten en leveranciers. Via deze weg willen wij u dan ook hartelijk bedanken voor uw medewerking en vertrouwen.”

“Als ouders zijn we ontzettend trots op onze kinderen en zijn ervan overtuigd dat zij het bedrijf verder zullen uitbouwen. Hun toekomstvisie richt zich de komende jaren eerst op automatisering en digitalisering. Zij zullen het bedrijf voortzetten onder ons motto ‘samen sterk’. Jarenlang is dit ons basisbegrip geweest dat NKI heeft gemaakt tot een succesvol familiebedrijf en waarbij u als relatie centraal staat.
Komend jaar zullen wij nog werkzaam zijn bij het bedrijf en daar waar nodig een adviserende rol vervullen. Daarnaast zullen wij meer van onze vrije tijd gaan genieten.”

Nieuwe huisstijl
De komst van deze generatie brengt ook een nieuwe uitstraling voor NKI Neede. Er is een logo gecreëerd dat beter aansluit bij de tijd en de groei van het bedrijf. Er is gekozen om het logo gefaseerd door te voeren. “Hierdoor zal u de komende tijd veranderingen ervaren in onze reclame-uitingen”.

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bedrijfsovername NKI Neede door tweede generatie”

  1. Ik wens de nieuwe generatie veel succes. Als oud werknemer van de NKI en ook ondernemer, is het mooi om te zien dat we weer een nieuwe generatie ondernemers aan komt. Veel succes gewenst.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven