Gloednieuwe prullenbak op De Maat volledig vernield


EIBERGEN – Afgelopen donderdag is er een nieuwe prullenbak geplaatst door de gemeente Berkelland op De Maat in Eibergen. Op deze manier wordt getracht zwerfaval zoveel mogelijk te voorkomen. Lang hebben bezoekers van De Maat niet van de prullenbak kunnen genieten. Medewerkers van de gemeente moesten kort daarna constateren dan de prullenbak alweer volledig aan diggelen ligt. Burgemeester Joost van Oostrum maakt er zich boos om “Donderdag een nieuwe prullenbak geplaatst op de Maat in Eibergen. Vandaag treffen de collega’s dit al weer aan. Ik ben benieuwd of de “held” die dit heeft gedaan trots is of zich bedenkt”.

Foto: Twitter Joost van Oostrum

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Gloednieuwe prullenbak op De Maat volledig vernield”

  1. Beseft de dader wel dat het hier gaat om gemeenschapsgeld dus door de inwoners betaald en dat er nu dus minder geld is voor leuke dingen.
    Denk na.

  2. De (Sooz) media loopt op moment over met instructiefilmpjes “hoe verniel je gemeenschappelijk eigendom”. Met de mogelijke extra Coronamaatregelen en bommetjesavond in zicht ben ik bang….

  3. Vandalisme is zeker op dit moment een niet eenvoudig te stoppen probleem in heel het land. Wat kunnen we wel doen? Een groot deel van de oplossing ligt op het bordje van ouders die vaak onwetend zijn hoe hun kroost de tijd buitenshuis besteed. Bij de meesten stopt het wel al ze ouder worden en ze het verschil tussen goed en fout duidelijker voor ogen krijgen.
    Wat de gemeente zou kunnen doen?
    Ervoor zorgen dat er begeleide ontspanningsmogelijkheden komen voor de jeugd. En in ieder geval vuilnisbakken plaatsen die hufterproof zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven