Opnieuw vernielingen busplein Neede


NEEDE – Bushokjes zijn lastig met rust te laten door vandalen. Dit weekend was het in Neede wederom raak. Een abri op het busplein werd gesloopt. De reclameposter ligt op de grond en de abri is los gerukt. Politieman Geertjan Sloots vroeg afgelopen week via zijn twitter account aan een iedereen die getuige is van vernielingen om direct 112 te bellen. Op deze manier kunnen we dit soort onverlaten een halt toe roepen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Opnieuw vernielingen busplein Neede”

  1. Gemeenten, Arriva en Provincie zijn toch met elkaar in gesprek. Misschien kan er tenminste onderzocht worden wat de mogelijkheden zijn voor cameratoezicht op busstations in de Achterhoek. VERGELIJKBAAR MET DE RANDSTAD !!. (Heel makkelijk kan zo bij agendapunt “nagekomen stukken”).

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven