Vrijwilligersvacatures in Berkelland


BERKELLAND – Op Berkelland doet! vindt u allerlei leuke vrijwilligersvacatures. Zoals de vacature van Gemeenschapsraad Neede, de oproep van De Stofwolk voor handige Harry’s/Henrietta’s en de zoektocht naar vrijwilligers van Doolhof Ruurlo. Ga naar http://berkellandwijzer.nl/berkelland-doet en ontdek dat er altijd wel een vrijwilligersvacature is die bij u past!

Bestuurslid Gemeenschapsraad Neede
Gemeenschapsraad Neede wil graag een steentje bijdragen aan een fijn, leefbaar, vitaal en dynamisch Neede. De 8 leden van de Gemeenschapsraad zoeken een bestuurslid dat hen hierbij wil helpen. Concreet betekent dit dat u meedoet aan de vergaderingen en zitting neemt in 1 van de werkgroepen. Komt u uit Neede en wilt u zich inzetten voor het Vlearmoesdorp? Dan past deze vacature perfect bij u!

Helpen met onderhoud wieler en skeeler terrein De Stofwolk
Regionale wieler- en skeeler vereniging De Stofwolk heeft een eigen accommodatie waar leden kunnen skeeleren, mountainbiken, cyclocrossen of wielrennen. Iedere woensdagochtend onderhoudt een gezellige groep vrijwilligers het groen op het terrein. Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk in de buitenlucht? Reageer dan vandaag nog en laat De Stofwolk weten dat u beschikbaar bent. Eenmalige hulp wordt ook op prijs gesteld.

Vrijwilligers Doolhof Ruurlo
Beukenhagen met een totale lengte van 1188 meter: de vrijwilligers van Doolhof Ruurlo kunnen u van alles vertellen over deze mooie trekpleister. Hoe leuk is het dat u straks ook bezoekers van Doolhof Ruurlo wegwijs kunt maken? Ondertussen bemenst u de kiosk en verkoopt u kaartjes en lekkers. Een mooie vrijwilligersvacature voor iemand die graag zelfstandig werkt. Kan het Doolhof dit voorjaar op u rekenen?

Meer weten?
Wilt u eerst meer weten over de vacature? Of het wel iets voor u is? Neem contact op met de organisatie, een verhelderend gesprek kan u helpen!

Bent u geïnteresseerd in andere vacatures? Ga naar http://berkellandwijzer.nl/berkelland-doet.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven