5x deze relatiegeschenken komen altijd van pas


BERKELLAND – Ben je net een onderneming gestart en ben je op zoek naar geschikte relatiegeschenken? Dan ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat je op dit gebied erg veel keuze hebt. Hoe weet je dan wat er als bedrijf bij je past? Gelukkig zijn er erg veel relatiegeschenken die in iedere branche en bij iedere onderneming inzetbaar zijn. Benieuwd naar een aantal voorbeelden? Vind ze in dit artikel!

Pennen met logo
Van de horeca tot in de sportschool; overal zijn pennen nodig. Daarom is het slim om in pennen met logo te investeren. Kies ze in de kleur van de huisstijl van je bedrijf zodat ze helemaal bij je onderneming passen! Het handige aan pennen als relatiegeschenk is dat je ze in grote oplages kunt bestellen en je dus altijd beschikt over relatiegeschenken van Maxilia. Dat komt goed uit wanneer je onverwacht een belangrijke afspraak hebt!

Bedrukte aanstekers
Overweeg BIC aanstekers bedrukken met het logo van je bedrijf ook eens als relatiegeschenk. Aanstekers zijn van die dingen die je vaak nodig hebt maar altijd kwijtraakt. Daar komt bij dat ze makkelijk zijn uit te delen bij een beurs of evenement; mensen kunnen ze dan makkelijk in hun tas of broekzak stoppen. Ook bij aanstekers geldt: ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren dus ze zullen altijd bij je bedrijf passen.

Gepersonaliseerde waterflesjes
Met gepersonaliseerde waterflesjes zit je ook in iedere branche altijd goed. Zet ze bijvoorbeeld neer tijdens vergadering of deel ze ook weer uit tijdens een beurs of evenement. Ook in bijvoorbeeld de sportbranche zijn waterflesjes altijd handig. Naast waterflesjes kun je ook kiezen voor Doppers of bidons met logo.

Katoenen draagtassen
Wil je lekker veel zichtbaarheid voor je onderneming én een handig relatiegeschenk? Kies dan voor katoenen draagtassen. Deze kun je voorzien van je bedrijfslogo of je bedrijfsnaam zodat je naam vaak in het straatbeeld zal verschijnen. Heb je een winkel en gebruik je nu plastic tasjes? Ook dan kun je katoenen draagtassen overwegen; dit is beter voor het milieu en deze tassen zorgen ervoor dat je klanten ze meer dan één keer kunnen gebruiken.

Notitieblokken met bedrijfslogo
Zorg ervoor dat je klanten en (potentiële) zakenrelaties altijd voorzien zijn van materiaal om op te schrijven met bedrukte notitieblokken. Daarnaast zijn ze ook handig om aan je personeel te geven; met bedrukte notitieblokken weet je zeker dat er altijd genoeg schrijfwaren aanwezig zijn op kantoor. Ideaal voor vergaderingen of belangrijke trainingen!    

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven