Drie gemeentelijke voertuigen vernield

BORCULO – Vanochtend hebben medewerkers van de gemeente Berkelland geconstateerd dat er afgelopen nacht drie voertuigen bij het gemeentehuis in Borculo zijn vernield. De gemeente Berkelland heeft aangifte gedaan en wacht verdere stappen van de politie af.

Burgemeester Joost van Oostrum: “We ervaren het als zeer intimiderend dat afgelopen nacht bij het gemeentehuis drie voertuigen, in gebruik door onze handhavers, zijn vernield. Wij realiseren ons dat er veel spanning is in de samenleving op dit moment, maar van dit gedrag zijn wij erg geschrokken. We hebben aangifte gedaan en wachten het onderzoek van de politie verder af.”

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Drie gemeentelijke voertuigen vernield”

  1. Zo zie je maar hoe verrot de maatschappij wordt. Agressie, vernielingen. Respect naar elkaar en voor andermans spullen waar is dat gebleven.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven