Ja, Jimmy’s verdient een Appeltje van Oranje!


BERKELLAND – Jimmy’s is een laagdrempelige en ongedwongen plek met vestigingen in Borculo en Neede waar jongeren leuke dingen doen en zich thuis voelen. Stem en steun Jimmy’s in de strijd om het felbegeerde Appeltje van Oranje! Met het prijzengeld kunnen ze weer mooie activiteiten organiseren voor alle jongeren in de Jimmy’s gemeentes.

Jimmy’s stelt zich zelf voor op de pagina van het Oranje fonds:
“Wij zijn Jimmy’s is een jongerennetwerk met zes locaties. De talentenbroedplaatsen voor jongeren worden voor 95 procent gerund door jongeren zelf. Jimmy’s is een plek waar veel verschillende jongeren om uiteenlopende redenen komen en waar veel verschillende jongeren met uiteenlopende dingen bezig zijn. De ongedwongen huiskamersfeer en de focus op talent, creativiteit en leuke dingen zorgen voor een prettige omgeving, waar het veilig is om ook over je problemen te vertellen.

Jimmy’s is niet gericht op ‘probleemjongeren’, maar op alle jongeren tussen 12 en 27 jaar. En voor die jongeren die toevallig een probleem hebben, biedt Jimmy’s een laagdrempelige en ongedwongen omgeving om vroegtijdig informatie of ondersteuning te vragen. Zo helpt Jimmy’s voorkomen dat vragen problemen worden. Verdient dit initiatief van Up to Us een Appeltje van Oranje? Klik dan snel op de stemknop!”. 

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ja, Jimmy’s verdient een Appeltje van Oranje!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven