Aangepast wedstrijdschema Gemini meiden op Nederlandse Kampioenschappen


BORCULO – Zaterdag 26 februari worden in een groot aantal sporthallen de voorrondes gespeeld van de Nederlands Open Jeugd Kampioenschappen, voor meisjes en jongens in verschillende leeftijdscategorieën. Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini is vertegenwoordigd met een team bij de Meisjes A-jeugd. In Sporthal West in Veenendaal spelen zij die dag met 11 andere teams in 3 poules van 4 om 6 plaatsen in de halve finales. De poulewinnaars en de winnaars van de kruiswedstrijden tussen de 3 nummers 2 en 3 plaatsen zich daarvoor. De Borculose meiden beginnen het toernooi om 11.00 uur tegen Flamingo’s ’56 uit Gennep. Daarna spelen ze nog tegen Prima Donna Kaas Huizen uit Huizen en TweeVV uit Ede. Voor de meiden en hun coach wordt het een lange en vermoeiende dag, maar vooral ook een heel leerzame, want de tegenstanders spelen in de reguliere competitie allemaal in een hogere klasse.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven