Eddie van de Steeg gaat debatten doen voor OBL

BERKELLAND – Niet lijsttrekker Bennie Morsink, maar nummer 3 van de lijst Eddie van de Steeg, gaat de komende weken het debat aan met de lijsttrekkers van de andere partijen. Dinsdagavond staat het eerste debat op de agenda. LTO organiseert dan een debat in Haarlo. Donderdag volgt een debat van Regio8 en op 9 en 10 maart debatteren de lijsttrekkers nogmaals. OBL, dat bondgenoot is van de BoerBurgerBeweging, schuift dus de nummer drie van de kieslijst naar voren.
Wie is Eddie van de Steeg
Eddie van de Steeg (1970) is geboren en getogen op de Veluwe. Getrouwd met Elsje en samen hebben zij drie kinderen: twee jongens van 17 en 19 jaar en een dochter van 24. Na een aantal jaren in Zweden gewoond en gewerkt te hebben voor een groot agrarisch bedrijf, is de familie in 2018 teruggekeerd en in Borculo neergestreken. “De gemoedelijkheid, ruimte en mentaliteit in de Achterhoek sprak ons altijd al aan”.

Ondernemer
Eddie is zelfstandig ondernemer. “Mijn bedrijf is specialistisch in het opleiden van operators in de papier industrie. Daarnaast houd ik mij bedrijfsmatig bezig met bio-raffinage (o.a. graspers techniek). Binnen het opleidingsdeel van mijn bedrijf adviseer ik grote organisaties op het gebied van optimaliseren. De basis hiervoor is te luisteren naar de medewerkers en ze vertrouwen te geven, daarmee motiveer je de krachtigste motor van een bedrijf”. Volgens Eddie is deze techniek ook zeer bruikbaar in de politiek

BBB
De nuchterheid van Caroline van der Plas en haar vermogen de problematiek te relativeren spreekt Eddie aan in de BBB. “Ik zou dit vermogen samen met mijn ervaring te luisteren naar het echte verhaal willen toepassen in de politiek van Berkelland”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven