Geen halve finale tijdens Nederlandse Kampioenschappen voor Gemini meiden


BORCULO – Vanwege afmeldingen van teams voor de voorronde van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen, werd er de laatste weken bijna elke dag van speel locatie gewisseld en daardoor ook van tegenstanders. Voor het Meisjes A-jeugd team van Kerkemeijer Gemini werd het uiteindelijk de sporthal in Nieuwleusen. Daar speelden ze zaterdag tegen Madjoe uit Enkhuizen, VVH uit Harderwijk, VC085 uit Leeuwarden en Aastad uit Almelo. Allemaal onbekende tegenstanders, dus werd er meteen gekeken naar hun positie in de reguliere competitie.

Zware tegenstanders
Toen werd al wel duidelijk, dat de Gemini meiden zware tegenstand konden verwachten, want alle teams speelden in een hogere klasse. Op de wedstrijddag bleek dat ook wel, want de tegenstanders waren echt heel goed. Alle wedstrijden werden dan ook met 2-0 verloren, zodat zij als laatste eindigden in de poule. Voor de meiden was het een teleurstellende, maar wel heel leerzame dag. Na dik verlies in de eerste wedstrijd, begonnen zij steeds beter te spelen en konden ze veel meer tegenstand bieden. In fases speelden ze heel goed mee en lieten dan ook prima volleybal zien. Het team gaat zich nu verder richten op de competitie, waar het mee wil spelen om de bovenste plaatsen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven