Gemini meiden naar Nederlandse Kampioenschappen


BORCULO – Zaterdag 26 februari worden in een groot aantal sporthallen de voorrondes gespeeld van de Nederlands Open Jeugd Kampioenschappen, voor meisjes en jongens in verschillende leeftijdscategorieën. Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini is vertegenwoordigd met een team bij de Meisjes A-jeugd. In sporthal West in Veenendaal spelen zij die dag met 9 andere teams in 2 poules van 5. De nummers 1 en 2 van beide poules en de winnaar van de beslissingswedstrijd tussen beide nummers 3 plaatsen zich voor de halve finales.

Lange dag
De Borculose meiden beginnen het toernooi om 11.00 uur tegen Voltena uit Werkendam. Daarna spelen ze nog tegen TweeVV uit Ede, ZVH uit Zevenhuizen en VCV uit Veenendaal. Voor de meiden en hun coach wordt het een lange en vermoeiende dag, maar vooral ook een heel leerzame, want de tegenstanders spelen in de reguliere competitie allemaal in een hogere klasse

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven