Gerda Pardijs 25 jaar lid Vrouwen van Nu Eibergen


EIBERGEN – De leden van Vrouwen van Nu konden donderdag 17 februari kiezen voor een middag òf een avondbijeenkomst. De meesten kozen toch voor de avond. Maar beide bijeenkomsten waren gezellig, mede ook omdat er veel ruimte was vrij gelaten in het programma. Zo had iedereen de tijd om lekker bij te praten. Het onderlinge contact op de verenigingsavonden is een van de pijlers van Vrouwen van Nu. Ook tijdens de coronatijd werd alles in het werk gesteld om toch vooral zoveel mogelijk onderling contact te houden met elkaar. Donderdag werd het jaarverslag besproken met daarin onder andere een verslag van de viering van het negentigjarig jubileum van de landelijke vereniging in Apeldoorn in theater Orpheus.

75-jarig jubileum
Marika Meershoek was uitgenodigd om te vertellen over de ‘Bezige Bijen’, de beweegclub van Sportfederatie Berkelland. Zij vertelde ook over haar activiteiten als beeldend kunstenares en de mogelijkheden die zij heeft in haar pand, de ‘oude apotheek’ in de Grotestraat. Gerda Pardijs jubileerde met haar 25 jaar lidmaatschap van Vrouwen van Nu. Dit werd gevierd met de overhandiging van bloemen en een glas met inscriptie. Donderdag 17 maart is de volgende bijeenkomst en op 7 april viert deze vereniging haar 75-jarig jubileum op grootse wijze.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven