Nieuwe hulpverleningstassen voor EHBO Neede


NEEDE – EHBO Neede heeft nieuwe hulpverleningstassen aangeschaft. De oude tassen waren hoog nodig aan vervanging toe. Schuld dat de oude tassen kapot gingen hadden ze overigens niet, ze waren al erg oud. “Deze hebben we destijds overgenomen van Rode Kruis afdeling Neede”. Zegt René Drenten, voorzitter en coördinator hulpverlening van EHBO Neede. “We hebben nu voor rugtassen gekozen, omdat we bij hulpverleningen nogal eens mobiel moeten zijn. Zoals bij de avondvierdaagse, carnavalsoptocht, sinterklaasintocht, survival en de bollert. De nieuwe tassen zijn veel ruimer en overzichtelijk, er past zelfs een AED in. Na 2 jaar bijna geen evenementen te hebben gehad zijn we er met deze nieuwe tassen weer klaar voor”. Vol trots toonden een aantal vrijwilligers de nieuwe tassen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven