Prins Rob Luttikholt en Adjudant Peter Bleumink regeren bij De Maïspotters


BELTRUM – Zaterdagavond maakte De Maïspotters haar nieuwe prinsenpaar bekend. Dit gebeurde tijdens het Prinsenbal in De Grote Maïskoele in Voor-Beltrum. Prins Rob Luttikholt en Adjudant Peter Bleumink vormen het  prinsenpaar. Het carnaval is daarmee volop los gebarsten, iets wat tot voor een paar weken terug nog onmogelijk leek.

Programma
De Maïspotters gaan de komende dagen door met het vieren van carnaval. Zo zal er vandaag (zondag 27 februari) Frühshoppen zijn in de Grote Maïskoele, aanvang 10:30 uur.  Morgen is er Frühshoppen bij CV De Jonge Nölepeters, voor een beperkt gezelschap, vertrek van de bus is dan om 10:30 uur, tegen 13:30 uur gaat het gezelschap terug naar Halfweg, om daarna rond 14:00 uur met de fiets richting Grolle te gaan voor het dweilen. Halfweg is om 13:00 uur open voor iedereen die mee wil dweilen in Grolle

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven