Tweede Kamerleden Lisa en Laura van GroenLinks komen naar Ruurlo


RUURLO – Laura Bromet (GroenLinks Tweede Kamerlid Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) en Lisa Westerveld (GroenLinks Tweede kamerlid Volksgezondheid) willen op 11 maart 2022 in de Tapperij in Ruurlo de groene en rode thema’s laten kruisen. Van 13.30 tot 14:30 is er een paneldiscussie met daarin veel Achterhoekse goede voorbeelden en discussiepunten over ruimte en voedsel.

Direct verbonden
Het doel van deze bijeenkomst is om tot een brede en breed gedragen landbouw- en voedselvisie te komen. Voedsel en landbouw zijn in Gelderland en dus in de Achterhoek direct verbonden met het gevecht om de ruimte: wonen, natuur, landbouw, toerisme. Daarom laten Charlotte de Roo en Andra Weg, fractievoorzitters GroenLinks in Gelderland en Berkelland zien wat er in de Achterhoek speelt, welke successen er zijn en wat er beter kan.

Uitnodiging
Na deze bijeenkomst zullen de lokale GroenLinks fracties met Lisa gaan huis-aan-huizen in verband met de gemeenteraadsverkiezingen.
GroenLinks nodigt belangstellenden van harte uit voor de paneldiscussie. Aanmelden is verplicht en kan door te mailen naar Andra Weg ([email protected]).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven