Wedstrijden voor turnsters RGV Ruurlo weer van start


RUURLO – Na de lockdown vanaf eind november eindelijk weer van start met de wedstrijden op 19 februari. Voor Gelderland-Oost werden deze georganiseerd in de Saza Topturnhal te Doetinchem. Hier werden de teamwedstrijden gehouden voor de Middenbouw niveau 3, Bovenbouw teams supplement E en individueel D.

Combinatie team
RGV Ruurlo had in de middenbouw Isa Wassink. Omdat zij voor de RGV de enige turnster is in dit niveau zat zij in een combiteam met Margiet Didam en VGV Varsseveld. Het was haar eerste echte wedstrijd. Dus extra spannend. Ondanks de zenuwen turnde ze een zeer stabiele wedstrijd en wist ze met haar team de 1e plaats te behalen.

Eerste tweede en derde plekken
In wedstrijd 2 zaten 2 teams van de RGV die uitkwamen in supplement E. De teams turnde beide in een andere baan. Daardoor hoefde ze niet tegen elkaar. In baan 1 turnde RGV team3; Femke Meulenveld, Isa Freriks, Marit Olthof en Maeve Timmerman. Zij wisten een nette 3e plek te behalen. Ook het andere team wist met eremetaal naar huis tegaan. RGV2; Frederike Klein Bluemink, Isodle Luiten, Noya Boomkamp en Carlijn Leferink werden 2e in hun baan. Dus weer een mooi vervolg van het wedstrijdseizoen. Met een 1e, 2e en 3e plek voor de RGV turnsters.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven