Weerpraatje: Verbetering in zicht


BERKELLAND – Dat was even een week afzien. Drie stormen in één week waarvan één (Eunice) in de top 3 van de afgelopen 50 jaar. Weerkundig heel uniek en fascinerend, maar voor velen alleen maar ellende. Maar het einde lijkt in zicht. Woensdag al een aardig voorproefje van wat komen gaat. Donderdag en vrijdag nog weer even minder met meer wind (geen storm!) en wat regen. Maar vanaf zaterdag komt ons land onder invloed van hogedruk en valt de wind vrijwel helemaal weg en gaan we de zon wat vaker zien. Bij dat alles een voor de tijd van het jaar aangename temperatuur van ruim 10 graden. Later in de volgende week wat meer onzekerheid, maar zo te zien niet opnieuw storm en ook geen winter.

Weerpraatje wordt verzorgd door onze Berkellandse weerman 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven