100 jaar muziek in Haarlo


HAARLO – Muziekvereniging De Eendracht Haarlo bestaat dit jaar precies een eeuw. De honderdjarige stapt op zaterdag 2 april met trots naar voren voor het eerste concert in het jubileumjaar. Het concert wordt gehouden in HCR Prinsen in Haarlo (ook al honderd jaar de thuishaven van Haarlose muziekvereniging), vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis.

Nieuwe dirigent
Het wordt een concert met afwisselende stijlen, met voor elk wat wils, zo belooft de Haarlose muziekvereniging. Bovendien een kennismaking met de nieuwe dirigent Patrick Dieperink. De Eendracht brengt onder zijn leiding een programma dat de aanwezigen door honderd jaar muziek doet reizen.

Jubileumconcert
Op het programma van dit jubileumconcert staat onder meer voor het orkest Sousa highlights, The entertainer, The story of Anne Frank, Frank Sinatra hits medley en later bijvoorbeeld nog Music en Dansen op de vulkaan. Bij Saint Triphon en Fireball (is er bovendien een optreden van de majorettes. Tussendoor treedt de drumband voor het voetlicht met nummers als Songo Concertino en Fiesta del Rio.
De muzikale leiding voor de drumband is in handen van Kevin Tolkamp. Die van het orkest ligt bij Patrick Dieperink. Anne en Inge begeleiden de majorettes.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven